martes, 27 de septiembre de 2011

Una classe de conte!! El conte de Mireia Perez.

Una casa de xocolata.

Hi havia una vegada una casa de xocolata que estava abandonada.
Uns xiquets que estaven d'escursió pel camp i es van apropar a la casa de xocolata,  van entrar dins i estava plena d'objectes fets amb xocolata,quant de xocolata,mare meua!-deien bocabadats.
Als xiquets es deien Manel que era un fanàtic de la xocolata, volia menjar xocolata sempre, Carmen que li encantaven els entrepans, a  Cris que devorava galetes, a Laura que li enxisava el pernil, a Aitana que li encantaven les llonganisses.
La mestra va dir:-No mengeu eixa xocolata, no deu de ser bona per a la salut....de sobte van escoltar un soroll, la mestra va dir : esteu-se quiets sembla que hi ha algú més a la casa! van estar sense fer soroll i van veure la silueta d'una bruixa! que estava espiant als xiquets per a que es mengen la xocolata amb verí!
Jèssica la mestra va fer una mirada dient a correr tots! i tots van eixir corrents de la casa abans que la bruixa els fera a trocets per al seu " putxero"
Van veure gats,rates, deixalles, fem.... al patí de la bruixa com que no podien eixir  els xiquets ho van netejar tot i quan la bruixa va entrar es va quedar de pedra i es va convertir en una estatua  que els xiquets  la van portar al museu , ni més ni menys que al Museu del Padro a Madrid, i l'exposició tenia el nom de "Pedra".

Añadir leyenda
 Es van fer molt famosos amb la seua escultura ,que era molt real, deien els periodistes; -i tant real- deien ells entre rises.

3 comentarios:

  1. Sóc Lucia i volia dir-vos que:
    M'agradaria ser escriptora de contes i pintora.

    ResponderEliminar
  2. Hola sóc Lucia:
    Jo vull ser escriptora de contes i pintora.

    ResponderEliminar
  3. que bonic mireia mencanta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar