viernes, 9 de diciembre de 2011

El Pare Noel xicotet.Conte de Carmen Ballester

Fa molts anys...hi havia un Pare Noel molt xicotet; quan pujava al trineu i volaven els renos sempre el Pare Noel  es queia de dalt a baix.El Pare Noel sempre cridava:-Espereu-me amics meus !!! i els renos anaven a arreplegar-lo, els renos eren els companys del Pare Noel, els deien Fresquito, Nariz Rojita, Junior i l'altre Password.
Els renos sabien molt bé el que havien de fer, sempre ajudaven al Pare Noel que era un poquet despistadet, ells sabien que fora com fora havien d'entregar els joguets als xiquets del món.
Però clar el Pare Noel era tant xicotet que li costava molt entrar a les ximeneies, ell pensant pensant...i va tindre una idea, menjar molt i així podria crèixer i fer-se gran.
Com ja era molt gran ja no queia del trineu, ja baixava molt ràpid per les ximeneies i eixa nit de Nadal va repartir els regals a tots els xiquets del món i encara li va sobrar temps per a celebrar el sopar de la nit de Nadal amb els seua ajudants i els seus companys els renos, s'ho passaren molt bé cantant nadales, menjant torrons i vegent la felicitat dels xiquets del món com jugaven amb els seus regals.Res com estar ben alimentat -va pensar el Pare Noel i...Conte contat......

2 comentarios:

  1. A mi el conte de Carmen ma agradat molt.A estat molt xulo!

    ResponderEliminar
  2. carmen ballester moltó15 de diciembre de 2011, 22:05

    Hola soc Carmen soc la que a escrit este conte per aixo estic posant molts comentaris m'agradaria que tots begerem penya encantada que per aixo les mestres l'han fet bueno no xarre tant lo que volia dir-vos es que m'agradat molt el conte meu i no m'agrada perque la fet yo perque es gracios i ya esta
    adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ResponderEliminar