martes, 28 de febrero de 2012

Els dos amics.Conte escrit per Laura Guarner

Hi havia una vegada dos amics anomenats Laia i Bruno; a Laia li agradava jugar a "pares i mares" i a Bruno a futbol,  encara que tenien gustos diferents sempre els agradava jugar junts.
Un dia Laia quan va arribar a casa va veure la casa plena de caixes i totes les coses embolicades...-Qué és açó?...-va pensar i va correr a preguntar-li-ho a la seua mare; la seua mare li va dir que anaven a mudar-se a un altre poble....A Laia no li va agradar la idea i es va quedar tota trista...pero es canviaren de poble tot i el pesar de Laia.
La seua mare la veia molt trista i li deia :- Has d'eixir i conèixer amics però Laia s'en recordava molt del seu amic Bruno...sa mare li va proposar un pacte:- si eixes al carrer a conèixer a gent un dia anirem a jugar amb Bruno; d'acord?- Laia va acceptar el pacte i va eixir al parc i de seguida va trobar nous amics que els deien Aitana,Carmen,Manel,Alba,Mireia i Cristina, amb ells jugava i s'ho passava d'alló més bé  però tots els divendre anava a vorer al seu amic Bruno, que les amistats s'han de cuidar!! que contenta estic-pensava Laia- ara tinc més amics.

1 comentario:

  1. AITANA BALLESTER CARBONELL1 de marzo de 2012, 20:22

    Laura m'ha agradat el teu conte,
    les amistats mai es trenquen.

    Nooooooooo????????????????????
    ??????????????????????????????

    ADEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    AITANA BALLESTER CARBONELL.

    ResponderEliminar